Retourneren en service

14 dagen bedenktijd!

Heb je bij ons een product besteld en ben je niet tevreden? Is het product toch anders dan je had verwacht? Laat het ons weten en dan lossen we het direct voor je op.

Wat mag je van ons verwachten?

Ruilen? Stuur je pakketje naar ons terug en wij sturen je het door jou gewenste product binnen 1 werkdag na ontvangst van jouw product. Het enige dat je betaalt, zijn de verzendkosten voor retourneren.

14 dagen bedenktermijn! Ben je niet blij met je aankoop? Dan zijn wij ook niet blij. Je mag je pakket aan ons terugsturen binnen 14 dagen! De verzendkosten voor retourneren komen voor jouw rekening en wij storten het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van je pakket terug op rekening. De voorwaarden die we hieraan stellen, is dat het in originele staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Geopende en gebruikte producten worden niet door ons retour genomen.

Producten kan je retourneren aan:

Mondkapjes2020 Retouren
Herenweg 15
3602 AM Maarssen

Voeg alsjeblieft uw contactgegevens bij het pakket of nog gemakkelijker, de pakbon of factuur, zodat wij weten aan wie wij het aankoopbedrag kunnen vergoeden.

Geld terug? Binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw product bij ons op het magazijn staat je geld weer op je rekening.

Beschadigd? Is je bestelling beschadigd bij je aangekomen? Neem contact met ons op en dan zorgen we kosteloos voor vervanging van het product. Maak in dit geval met je telefoon een foto van de beschadiging, stuur deze naar info@mondkapjes2020.nl en binnen 1 werkdag na ontvangst van je foto krijg je van ons een nieuw product. En natuurlijk een excuus!

Garantie? Wij verkopen geen slechte producten. Ons hele inkoopbeleid is hierop gebaseerd. Is je product stukgegaan, dan lossen wij dit voor je op. Neem dan contact met ons op en we helpen je meteen.

Heb je overige vragen over retouren of onze service neem dan contact met ons op. Tijdens kantooruren kan je ons bellen op 020 – 30 90 400 of stuur een email aan info@mondkapjes2020.nl.