Over ons

Mondkapjes2020 is onderdeel van Fitplein.nl B.V. met websites als:

www.fitplein.nl
www.optimaalwater.nl
www.superfoodmarkt.nl
www.consumed.nl

Binnen www.superfoodmarkt.nl kun je terecht als je superfoods, hoogwaardige natuurvoeding, natuurlijke voedingssupplementen of natuurlijke lichaamsverzorging en natuurlijke huidverzorging wil kopen. Alles is puur natuur, biologisch en zoveel mogelijk rauw, want alleen het allerbeste hebben wij voor je geselecteerd. Wat hebben ‘dure’ superfoods of andere hoogwaardige voedingsstoffen eigenlijk voor zin als je (een tijd) niet goed voor je lichaam hebt gezorgd?

Wat consumeren wij het meest? Water. Wat is het grootste bestanddeel in ons lichaam? Water. Hoe belangrijk is het dan dat wij zo goed mogelijk water tot ons nemen? Voor het optimaliseren van water kun je terecht op www.optimaalwater.nl. Daar kan je de beste waterfilters kopen en de beste vitalisators kopen.

Op consumed bieden wij betrouwbare informatie over medische klacht en kwaal oa door middel van een uitgebreide ziektebeelden en medicijnen database. Daarnaast vind je hier artikelen over ziekteprefentie en inspiratie voor een gezonde levenswijze.

Met www.fitplein.nl willen wij voor onze bezoekers een shortcut naar een energiek, gezond en rijk leven bieden. Belangrijke redactionele pijlers zijn (gezonde) voeding, mind, body en biohacking.

 Bij ons is ook je bestelling voor mondkapjes in goede handen, we hebben het beste gecertificeerde en betrouwbare mondkapje voor je geselecteerd.

Voor meer informatie mail ons op info@fitplein.nl